beginnen met mediteren

Cursus beginnen met mediteren (10 x 1 uur)
In tien bijeenkomsten van 1 uur oefenen we met diverse meditatievormen uit de mindfulnesstraditie, zoals de ademmeditatie en meditatie op lichamelijke gewaarwordingen, geluid en gedachten. Daarnaast werken we met loopmeditatie en de bodyscan, een lichaamsverkenning met je aandacht. Tenslotte maak je ook kennis met enkele yoga-oefeningen uit de minfdulnessyoga, die je helpen om lekkerder in je vel te zitten tijdens het mediteren.

Thuis zélf mediteren, daar gaat het om. Vandaar dat je vanaf les 1 ‘huiswerk’ meekrijgt: een korte meditatie-oefening (5 tot 15 minuten) die je dagelijks oefent. Hiervoor krijg je een oefen-cd mee, die je tijdens je thuisbeoefening begeleidt.

Kosten: €95 voor 10 bijeenkomsten van 1 uur, inclusief oefen-cd. Maximaal aantal deelnemers: 12 personen. Neem contact op voor meer informatie en aanmelding.

Introductieworkshop mediteren (1 x 2 uur)
Deze introductieworkshop biedt je een makkelijke manier om gewoon te beginnen met mediteren.

Onder deskundige begeleiding oefen je diverse meditatievormen, zoals de adem- en loopmeditatie. Natuurlijk is er ook aandacht voor geschikte meditatiehoudingen en krijg je uitgebreide tips en een cd om thuis zelf te oefenen.

Kosten: €17,50 voor de workshop van 2 uur, inclusief oefen-cd. Maximaal aantal deelnemers: 12 personen. Neem contact op voor meer informatie en aanmelding.