aanmelden en voorwaarden

Na je aanmelding maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek, telefonisch of op de trainingslocatie. Tijdens het gesprek bespreken we of de training op dit moment bij je past. Pas na het gesprek besluit je of je aan de training wilt deelnemen. Ook kan de trainer besluiten om je (op dit moment) niet toe te laten tot de training.

Na het besluit tot deelname, krijg je een factuur en betaal je het cursusgeld. Zodra de betaling binnen is, heb je definitief een plek in de training.

Annulering
Als je na definitieve aanmelding alsnog annuleert, betaal je € 35,- bij annulering tot vier weken voor de eerste bijeenkomst. Bij annulering van vier weken tot een week voor aanvangsdatum is dat 50% van het cursusgeld. Binnen een week voor aanvangsdatum, of als je tijdens de training stopt, is restitutie niet mogelijk.

De trainer kan individuele lessen van de training verschuiven, en houdt hierbij zoveel mogelijk rekening met de wensen van de deelnemers. Als de hele training om wat voor reden dan ook niet doorgaat, ben je vanzelfsprekend geen kosten verschuldigd. Als je het cursusgeld al betaald hebt, krijg je dat teruggestort. Je kunt echter geen aanspraak maken op een vergoeding van eventuele door jou gemaakte kosten.

Belangrijk: eigen verantwoordelijkheid
Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor de keuze voor, en de manier van meedoen aan de oefeningen tijdens de training en tijdens het zelf oefenen, en de mogelijke consequenties hiervoor voor je gezondheid.

Deelname aan de training veronderstelt dat je normaal lichamelijk en psychisch belastbaar bent. Tijdens de bijeenkomsten en in de tijd tussen de bijeenkomsten ben je zelf volledig verantwoordelijk voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Je kunt de trainer dan ook niet aansprakelijk stellen voor blessures, letsel of gezondheidsproblemen die mogelijkerwijs voortkomen uit je deelname aan de training.

De training is geen vervanging voor medische behandeling of therapie. Als je twijfelt of deelname goed voor je is, neem dan contact op met je arts of therapeut.

Ook voor het beheer van je persoonlijke eigendommen tijdens de training neemt de trainer geen verantwoordelijkheid.

[terug naar mindfulness-training]